Cappello Bordò Consultancy

Over Cappello Bordò Consultancy

Gerben Sanders

Cappello Bordò is Italiaans voor ‘bordeauxrode hoed.’ Met deze naam geef ik, Gerben Sanders (1989), uiting aan mijn passie voor dit hoofddeksel, dat ik ’s winters draag om mijn hoofd warm te houden. Verder is Cappello Bordò een hommage aan Italië, het land waarvan ik de geschiedenis en taal tijdens mijn studie uitgebreid heb bestudeerd.

In 2014, na het behalen van mijn Master Kritische Organisatie- en Interventiestudies aan de Universiteit voor Humanistiek te Utrecht, heb ik Cappello Bordò Consultancy opgericht. Ik heb een stage bij MVO Nederland (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) gelopen en daar heb ik onder andere onderzoek gedaan naar betekenisvol werk, Het Nieuwe Werken en duurzame inzetbaarheid. Ook heb ik daar mijn schrijf- en adviesvaardigheden op dat gebied ontwikkeld. Mijn afstudeeronderzoek schreef ik vervolgens over zelforganiserende teams in de zorgsector.

Mijn opleiding was een driejarige academische beroepsopleiding, zodat ik kennis en ervaring praktisch heb leren toepassen in het bedrijfsleven. Helaas signaleerde ik al tijdens mijn studie dat veel werknemers in Nederland niet of onvoldoende gelukkig en gemotiveerd zijn in hun werk. De manier waarop veel mensen tegen hun werk aankijken (‘werk moet’) baarde mij zorgen. Toen ik afstudeerde besloot ik daarom een adviesbureau op te richten. Vanuit een adviserende, coachende en begeleidende rol bijdragen aan ‘gelukkig werk.’

Organisaties in beweging krijgen, daar ligt mijn kracht en daar heb ik veel plezier in. Het liefst zou ik met die bijdrage mijn hele werkweek en weekend vullen, maar daarmee zou mijn boodschap van werkgeluk, zelfzorg en ontspanning niet geloofwaardig zijn.
Ik heb dus ook een privéleven, waarin ik veel mooie boeken lees, wandel en musea bezoek. Eens per twee weken krijg ik klassieke zangles op de muziekschool, wat mijn passie voor muziek (klassiek en jazz) verraadt. Ik leef sinds drie jaar samen met Anna, die humanistisch geestelijk begeleider is. Als het nodig is kan ik altijd een beroep doen op haar kennis en ervaring, wat ons beider werk nog meer diepgang geeft.

Ik zie met nieuwsgierigheid uit naar uw contactopname.

Gerben Sanders MACBC op sociale media

Je kunt Cappello Bordò Consultancy ook op LinkedIn en in de toekomst op YouTube vinden.

© 2015 Cappello Bordò Consultancy algemene voorwaarden links